Organisaatiokonstellaatio-demo

Tutustu systeemiseen organisaatiokonstellaatiomenetelmään muutaman tunnin mittaisessa demossa, jossa teemme konstellaation 2-3 asiakkaan kysymykseen. Organisaatiokonstellaatiodemossa havainnollistamme asiakaan kysymysten työstämisen avulla, kuinka menetelmä toimii. Asiakkaana voit tuoda demoon oman kysymyksesi, jota ryhmän avulla työstetään. Itse asiakkaana katsot ja seuraat konstellaation etenemistä. Osallistut myös konstellaatioon edustamalla jonkun toisen asiakkaan kysymyksen roolia. Etukäteisosaamista roolissa edustamiseen ei tarvita

Hevoskonstellaatiot

Vapauta potentiaaliasi hevosten avulla. Tule työpajaan kokemaan hevosten systeeminen viisaus ja saamaan oivalluksia itsestäsi.

Perhekonstellaatiot

Tule mukaan perhekonstellaatiopäivään. Teemme konstellaatioita osallistujien henkilökohtaisiin kysymyksiin liittyen.

maalis
23
la
Systeeminen konstellaatio viikonloppu 23.-24.3.
maalis 23 – maalis 24 Koko päivä

SYSTEEMINEN KONSTELLAATIO viikonloppu 23.-24.3.2019 Helsingissä

Tule kokemaan sukusi syvällinen pohjavire, näkymäton dynamiikka ja vapauta itseäsi tunteista ja malleista, jotka evät sinulle kuulu. Voit löytää lempeyden  sisältäsi sekä rauhan suhteessa elämään ja perheesi ja sukusi jäseniin.

 

Perhekonstellaatio on pysähtymistä perheen ja suvun rakkauden ja ongelmien äärelle. Koet yhtä aikaa tuttuja asioita ja kuitenkin saat uusia näkökulmia perhesysteemiisi.  Menetelmä avaa mahdollisuuden katsoa sitä mikä oli, ja näin voit saada lisää ymmärrystä ihmsuhteista, elämästä, kuolemasta, historiasta sekä yhteiskunnasta. Mahdollisuus on tutkia myös työyhteisöösi liittyviä kysymyksiäsi.

 

Ohjaajina toimivat Sirpa Tuominen ja Tarja Tiittanen.

 

Päätimme yhdistää tietomme ja taitomme ohjata systeemistä konstellaatiota. Sirpalla on yli kymmenen vuoden kokemus perhekonstellaation ohjaustyöstä sekä laaja koulutus eri konstellaatio suuntauksista. Tarjalla on perhekonstellaatio-ohjaaja koulutus, vahva tausta organisaatioista sekä tuore kansainvälinen koulutus systeemisen organisaatio konstellaation ohjaamisesta ja teorioista.

 

Viikonlopun hinta on 240,00€ +alv. (yht. 297,60 €).

Koulutuspaikkana on Hyvinvointikeskus Elämänpuun tilat Helsingin Toukolassa, Koreankatu 4.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 8.3. mennessä:

Sirpa Tuominen, sirpatuominen11@gmail.com , 0400 760 063 ja

Tarja Tiittanen, tarja.tiittanen@lifepuzzle.fi , 050 3240936

 

Keväällä alkavan Systeemisen konstellaation perusteet -koulutuksen ohjelman julkaisemme lähiaikoina. Koulutuksen jälkeen voi syventää opintojaan perhekonstellaatioon, organisaatiokonstellaatioon ja systeemiseen työskentelyyn hevosten kanssa. Olkaahan kuulolla

touko
17
pe
Vapauta potentiaaliasi hevosten avulla @ Päivintalli
touko 17 Koko päivä

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas, ulkoilma ja luonto

VAPAUTA POTENTIAALIASI HEVOSTEN AVULLA

Systeemistä työskentelyä hevosten kanssa toista kertaa Suomessa. Tule workshopiin kokemaan hevosten systeeminen viisaus ja saamaan oivalluksia itsestäsi.

Bert Hellinger Instituut Nederlandin kouluttaja Marion Latour pitää workshopin pääkaupunkiseudulla pe 17.5. (klo 10.00 – 17.00). Pääalueenaan Marion työskentelee organisaatioissa systeemisen ymmärryksen lisäämiseksi, mutta hän myös yhdistää sekä organisaatio- että yksilötyöskentelyyn hevosten systeemisen viisauden.

Päivän aikana jokainen mukana oleva saa lyhyen työskentelyhetken hevosen kanssa ja osallistumme 2-3 ryhmäsessioon; lisäksi Marion ohjaa 5-6 henkilökohtaista kysymystä. Marion myös kertoo ja selittää hevosten luonnollisen käyttäytymisen viisautta.

Yhden päivän hinta on 185,00 € (sis. alv + kahvit). Ilmoittaudu 31.3.2019 mennessä!

HUOM! Tähän facebook- tapahtumaan osallistuminen ei ole ilmoittautuminen konstellaatioon. Lähetäthän siis paikkavarmistuksen sähköpostilla!

Työpaja pidetään Tuusulassa Päivintallilla osoitteessa Emohanhentie 28, 04370 Rusutjärvi (www.paivintalli.com).
Varauduthan säänmukaisiin ja sateenpitäviin vaatteisiin, koska työskentely tapahtuu ulkona.

Kysymyksiin vastaavat Tarja Tiittanen tarja.tiittanen@lifepuzzle.fi 050 3240936 tai Noora Maria Ruuth luontotaipale@gmail.com / 040 7585180.
(Ilmoittautuessasi saat heti maksettavaksi varausmaksun 85,00 €, jota palautetaan mahdollisen peruuttamisen yhteydessä ainoastaan lääkärintodistusta tai uuden osallistujan tilalle tuloa vastaan.)

Taustaa: Systeemiset lait, jotka Bert Hellinger löysi, toimivat niin perheissä, organisaatioissa, yhteiskunnassa ja muissakin systeemeissä. Monilla laumaeläimillä kuten hevoset, on luontainen kyky ymmärtää systeemien dynamiikkoja. Systeemisten menetelmien avulla voidaan tutkia erilaisia itselle merkityksellisiä kysymyksiä, liittyivät se sitten mihin systeemeihin vaan. Yksi työskentelyn muoto on konstellaatiomenetelmä. Kysymyksiä voidaan tutkia myös hevosten avulla.

touko
19
su
Vapauta potentiaaliasi hevosten avulla @ Luonto-Taipale
touko 19 Koko päivä

Systeemistä työskentelyä hevosten kanssa toista kertaa Suomessa. Tule workshopiin kokemaan hevosten systeeminen viisaus ja saamaan oivalluksia itsestäsi.

Bert Hellinger Instituut Nederlandin kouluttaja Marion Latour pitää workshopin Mikkelin seudulla su 19.5. (klo 10.00 – 17.00). Pääalueenaan Marion työskentelee organisaatioissa systeemisen
ymmärryksen lisäämiseksi, mutta hän nauttii myös yhdistää sekä organisaatio- että yksilötyöskentelyyn hevosten systeemisen viisauden.

Päivän aikana jokainen mukana oleva saa lyhyen työskentelyhetken hevosen kanssa ja osallistumme 2-3 ryhmäsessioon; lisäksi Marion ohjaa 5-6 henkilökohtaista kysymystä. Marion myös kertoo ja selittää hevosten luonnollisen käyttäytymisen viisautta. Ikäraja osallistumiselle 18 vuotta.

Yhden päivän hinta on 185,00 € (sis. alv + kahvit). Ilmoittaudu 31.3.2019 mennessä!
Lähetäthän siis paikkavarmistuksen sähköpostilla!

Työpaja pidetään Mikkelissä Luonto-Taipaleella, hevostilalla, noin 35 km Mikkelin keskustasta osoitteessa Santarantie 10, Mikkeli. Varauduthan säänmukaisiin ja sateenpitäviin vaatteisiin, koska
työskentely tapahtuu ulkona.

Luonto-Taipale on vanha maatila Mikkelin ja Kangasniemen rajalla. Tilalla harjoitetaan avomaakasvien viljelyä, metsätaloutta ja elämysmatkailua suomenhevosilla. Hevoset elävät laumassa ja ne ovat monitoimihevosia: asiakaskäytössä maastoratsastuksilla, vaelluksilla ja ajelutustapahtumissa.

Kysymyksiin vastaavat
Noora Maria Ruuth luontotaipale@gmail.com / 040 7585180 ja
Tarja Tiittanen tarja.tiittanen@lifepuzzle.fi 050 3240936.

(Ilmoittautuessasi saat heti maksettavaksi varausmaksun 85,00 €, joka palautetaan mahdollisen peruuttamisen yhteydessä ainoastaan lääkärintodistusta tai uuden osallistujan tilalle tuloa vastaan.)

Taustaa: Systeemiset lait, jotka Bert Hellinger löysi, toimivat niin perheissä, organisaatioissa, yhteiskunnassa ja muissakin systeemeissä. Monilla laumaeläimillä, kuten hevosilla, on luontainen kyky ymmärtää systeemien dynamiikkoja. Systeemisten menetelmien avulla voidaan tutkia erilaisia itselle merkityksellisiä kysymyksiä, liittyivät ne sitten mihin systeemeihin vaan. Yksi työskentelyn muoto on konstellaatiomenetelmä. Kysymyksiä voidaan tutkia myös hevosten avulla.